0-meting

Voor de module psychopathologie zijn twee nulmetingen samengesteld om je eigen kennen en kunnen te meten betreft dit onderdeel van de Kennisbasis. Er wordt uitgegaan van de onderdelen van de Kennisbasis omtrent Gezondheid en ziekte die te maken hebben met psychologie, farmacologie en pathologie.

Door te klikken op deze link, kom je terecht in een externe ruimte. Dit is een wikiwijs, waar je de nulmetingen in kunt vullen. Doe dit zelfstandig, zodat je er ook het meeste uit kunt halen. Jouw kennis wordt niet getest, maar er wordt vanuit gegaan dat je je metacognitie op peil hebt (weten wat je weet). Daarom zullen het vragen zijn waarbij het antwoord altijd jouw mening is! Vul het daarom ook naar waarheid in en je zult merken dat je er dan het meest uit kunt halen.

Het is wenselijk om de nulmetingen voorafgaand aan de module op de NHL te maken, zodat je weet waar je nog de meeste aandacht aan moet besteden. Na de module op school of na bestudering thuis, kun je de nulmeting nogmaals maken om te checken of je alles weet voor de toets. Daarom is het wenselijk om vooral wanneer je de nulmeting voor de eerste keer in hebt gevuld, een kopie van de uitslag te maken ter vergelijking voor wanneer je de nulmeting nog een keer wilt maken. Tevens zullen er in de uitslag aanwijzingen staan welke onderdelen je nog niet voldoende bezit volgens de Kennisbasis.

Helaas kan de nulmeting niet via de smartphone gemaakt worden. Hier heb je een tablet, pc of laptop voor nodig.

Succes met het maken van de nulmeting!

 

Mocht de hyperlink niet werken, kopieer en plak dit in de adresbalk van je browser:

http://maken.wikiwijs.nl/74099/Gezondheid_en_ziekte#!page-1832594